
TARWEbloem, SOJAbloem, emulgator E472e, dextrose, plantaardig vet (palm), suiker, antiklontermiddel E170, enzymen (TARWE), meelverbetermiddel E300.
tarwe (gluten), soja. Kan sporen bevatten van ei, selderij, mosterd, pinda, melk, noten, sesamzaad, sulfiet, lupine.
| Voedingsstof | Waarde | Eenheid |
|---|---|---|
| Energie (kJ) | 1.463 | kJ/100gr |
| Energie (Kcal) | 344 | Kcal/100gr |
| Vetten | 1,6 | g/100gr |
| Waarvan verzadigde vetzuren | 0,5 | g/100gr |
| Koolhydraten | 70,5 | g/100gr |
| Waarvan suikers | 1,3 | g/100gr |
| Eiwitten | 11,3 | g/100gr |
| Zout | 8,5 | mg/100gr |
| Voedingsvezel | 1,6 | g/100gr |
| Water/Vocht | 14,8 | g/100gr |
Maak een deeg van 500 gram meel, 315 gram water, 8 gram zout en 10 gram droge gist of 20 gram verse gist. Kneed dit 15-20 minuten. Laat dit 15 - 30 minuten rusten. Dan even doorkneden en broodjes of stokbrood vormen en 90 minuten laten rijzen. Bakken in een voorverwarmde oven: stokbrood ca.25 minuten, harde broodjes ca. 15 minuten op 230 graden.