
wit tarwebrood.
Alleen water toevoegen.
Ingrediënten: TARWEbloem, bakkerszout, droge gist, ROGGEzuurdesem, plantaardige olie (koolzaad), meelverbeteraar E300, enzym (TARWE).
Allergenen: tarwe, rogge (gluten). Kan sporen bevatten van ei, selderij, mosterd, pinda, soja, melk, noten, sesamzaad, sulfiet, lupine.
| Voedingsstof | Waarde | Eenheid |
|---|---|---|
| Energie (kJ) | 1.440 | kJ/100gr |
| Energie (Kcal) | 339 | Kcal/100gr |
| Vetten | 1,2 | g/100gr |
| Waarvan verzadigde vetzuren | 1,2 | g/100gr |
| Koolhydraten | 69,6 | g/100gr |
| Waarvan suikers | 1,0 | g/100gr |
| Eiwitten | 11,3 | g/100gr |
| Zout | 2,0 | mg/100gr |
| Voedingsvezel | 1.423,1 | g/100gr |
| Water/Vocht | 14,3 | g/100gr |
Recept voor de broodmachine: Toevoegen per 500 gram meel: 290 gram water. Water en meel op kamertemperatuur.
Handmatig: Maak een deeg van 500 gram ciabattamix en 350 gram water en laat dit 60 minuten rijzen. Stort het deeg op een met bloem bestoven bakplaat. Bestrooi het deeg met bloem en druk het plat. Laat het deeg 90 minuten rijzen. Bakken in voorverwarmde oven ca. 20 minuten op 230 graden.