
Fijne tarwebloem ideaal voor het maken van verse pasta die je gelijk opeet, dus die je niet laat drogen of voor (italiaanse) koekjes en gebak. Voor pasta eventueel mengen met durum bloem of durum griesmeel.
TARWEbloem.
tarwe (gluten). Kan sporen bevatten van ei, selderij, mosterd, pinda, soja, melk, noten, sesamzaad, sulfiet, lupine.
| Voedingsstof | Waarde | Eenheid |
|---|---|---|
| Energie (kJ) | 1.420 | kJ/100gr |
| Energie (Kcal) | 338 | Kcal/100gr |
| Vetten | 1,2 | g/100gr |
| Waarvan verzadigde vetzuren | 0,2 | g/100gr |
| Koolhydraten | 68,7 | g/100gr |
| Waarvan suikers | 1,1 | g/100gr |
| Eiwitten | 10,7 | g/100gr |
| Zout | 2,5 | mg/100gr |
| Voedingsvezel | 3,2 | g/100gr |
| Water/Vocht | 14,9 | g/100gr |