
Ideaal voor pizzabodems en focaccia's.
TARWEbloem, TARWEmoutbloem, TARWEgluten, meelverbeteraar E300, enzymen (TARWE).
tarwe (gluten). Kan sporen bevatten van ei, selderij, mosterd, pinda, soja, melk, noten, sesamzaad, sulfiet, lupine.
| Voedingsstof | Waarde | Eenheid |
|---|---|---|
| Energie (kJ) | 1.420 | kJ/100gr |
| Energie (Kcal) | 338 | Kcal/100gr |
| Vetten | 1,2 | g/100gr |
| Waarvan verzadigde vetzuren | 0,2 | g/100gr |
| Koolhydraten | 67,7 | g/100gr |
| Waarvan suikers | 1,1 | g/100gr |
| Eiwitten | 11,7 | g/100gr |
| Zout | 5,0 | mg/100gr |
| Voedingsvezel | 3,2 | g/100gr |
| Water/Vocht | 14,9 | g/100gr |
Eenvoudig pizzarecept: Kneed een deeg van 250 gram mix met 5 gram droge gist, 5 gram zout en 150 gram water. Laat dit 60 minuten rijzen op een warme plaats onder een vochtige doek. Dan uitrollen en op een ingevette bakplaat leggen en 15 minuten laten rusten. Beleg de pizza naar uw smaak. Bak de pizza 15-30 minuten op 225 graden.