
kruiden en specerijen (kaneel, nootmuskaat, kruidnagel, piment, gember, koriander, foelie, kardemom).
Kan sporen bevatten van glutenbevattende granen, ei, selderij, mosterd, pinda, soja, melk, noten, sesamzaad, sulfiet, lupine.
| Voedingsstof | Waarde | Eenheid |
|---|---|---|
| Energie (kJ) | 1.431 | kJ/100gr |
| Energie (Kcal) | 341 | Kcal/100gr |
| Vetten | 6,8 | g/100gr |
| Waarvan verzadigde vetzuren | 2,1 | g/100gr |
| Koolhydraten | 54,7 | g/100gr |
| Waarvan suikers | 2,3 | g/100gr |
| Eiwitten | 4,6 | g/100gr |
| Zout | 200,0 | mg/100gr |
| Voedingsvezel | 21,4 | g/100gr |
| Water/Vocht | 14,0 | g/100gr |