0
Mixen voor Roggebrood
Meel voor Hazelnoot schwarzbrotMeel voor Hazelnoot schwarzbrotMeel voor Hazelnoot schwarzbrotMeel voor Hazelnoot schwarzbrotMeel voor Hazelnoot schwarzbrotMeel voor Hazelnoot schwarzbrotMeel voor Hazelnoot schwarzbrotMeel voor Hazelnoot schwarzbrot

Heeft u een vraag over Meel voor Hazelnoot schwarzbrot?
Neemt u dan contact op met De Zuidmolen

Meel voor Hazelnoot schwarzbrot

€ 7,65 incl. btw
Niet op voorraad
  • Snelle levering
  • Gratis afhalen in onze molenwinkel
  • In verschillende gewichten te bestellen

Ingrediënten

geplette ROGGE, gebroken ROGGE, HAZELNOTEN, ROGGEzuurdeeg (gedroogd), volkoren TARWEmeel, bakkerszout, ROGGEmout.

Allergenen

rogge, tarwe (gluten), noten. Kan sporen bevatten van ei, selderij, mosterd, pinda, soja, melk, sesamzaad, sulfiet, lupine.

Gebruiksaanwijzing

Meng 1000 gram meel voor hazelnoot-zwartbrood met 700 gram water en 10 gram verse of 5 gram droge gist. Niet kneden. In een afgedekte kom 20 minuten laten rijzen. Het deeg in een broodblik doen en(met water) gladstrijken. Weer 60 minuten afgedekt laten rijzen. In een voorverwarmde oven bakken 20 minuten op 240graden en 60 minuten op 200 graden. Na het bakken 30 minuten laten afkoelen, dan uit het blik halen en in een vochtige doek of plasticfolie draaien en koel bewaren. Pas de volgende dag aansnijden.

Gerelateerde producten

Achtergrond afbeeldingAchtergrond afbeelding

Nieuwsbrief

Mis niets van De Zuidmolen!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontdek nieuwe bakmixen,
recepten en aanbiedingen als eerste.