
ROGGEbloem, suiker, TARWEbloem, glucosestroop, TARWEzetmeel, EIpoeder, rijsmiddel E450, E500, E503, EI-Eiwit (gedroogd), plantaardige olie (raapzaad), zout, gember, kruiden en specerijen (kaneel, koriander, nootmuskaat, kruidnagel, foelie), conserveermiddel E202, sinaasappelschil, enzymen (TARWE).
rogge, tarwe (gluten), ei. Kan sporen bevatten van: selderij, mosterd, pinda, soja, melk, noten, sesamzaad, sulfiet, lupine.
| Voedingsstof | Waarde | Eenheid |
|---|---|---|
| Energie (kJ) | 1.535 | kJ/100gr |
| Energie (Kcal) | 367 | Kcal/100gr |
| Vetten | 2,9 | g/100gr |
| Waarvan verzadigde vetzuren | 0,6 | g/100gr |
| Koolhydraten | 74,9 | g/100gr |
| Waarvan suikers | 27,2 | g/100gr |
| Eiwitten | 7,1 | g/100gr |
| Zout | 1.570,8 | mg/100gr |
| Voedingsvezel | 3,8 | g/100gr |
| Water/Vocht | 7,6 | g/100gr |
Meng 600 gram koekmix met 200 gram koekzoet en 260 gram water (evt. 120 gram noten, krenten, honing, anijs, sinaasappelsnippers) gedurende 5 minuten met de vlinder tot een glad beslag. Bakken ca. 60 minuten op 160 graden in een ingevet blik.