
Het brood is rijk aan mineralen en voedingsvezels.
TARWEmeel, TARWEzemelen, TARWEgluten.
tarwe (gluten). Kan sporen bevatten van: ei, selderij, mosterd, pinda, soja, melk, noten, sesamzaad, sulfiet, lupine.
| Voedingsstof | Waarde | Eenheid |
|---|---|---|
| Energie (kJ) | - | kJ/100gr |
| Energie (Kcal) | 344 | Kcal/100gr |
| Vetten | 1,6 | g/100gr |
| Waarvan verzadigde vetzuren | 0,3 | g/100gr |
| Koolhydraten | 66,0 | g/100gr |
| Waarvan suikers | 3,5 | g/100gr |
| Eiwitten | 13,0 | g/100gr |
| Zout | 10,0 | mg/100gr |
| Voedingsvezel | 6,0 | g/100gr |
| Water/Vocht | 15,5 | g/100gr |