0
Mixen voor Roggebrood
Meel voor Duits KartoffelbrotMeel voor Duits KartoffelbrotMeel voor Duits KartoffelbrotMeel voor Duits Kartoffelbrot

Heeft u een vraag over Meel voor Duits Kartoffelbrot?
Neemt u dan contact op met De Zuidmolen

Meel voor Duits Kartoffelbrot

Backmischung für Mischbrot mit Kartoffelflocken

€ 3,97 incl. btw
Niet op voorraad
  • Snelle levering
  • Gratis afhalen in onze molenwinkel
  • In verschillende gewichten te bestellen

Ingrediënten

TARWEbloem, ROGGEbloem, 9% aardappelvlokken, gedroogd ROGGEzuurdeeg, bakkerszout, TARWEgluten, nootmuskaat, broodverbetermiddel E300.

Allergenen

tarwe, rogge (gluten). Kan sporen bevatten van ei, selderij, mosterd, pinda, soja, melk, noten, sesamzaad, sulfiet, lupine.

Gebruiksaanwijzing

Kneed 500 gram kartoffelbrotmeel, 300 gram water, 20 gram boter of olie en 20 gram verse of 7 gram droge gist met de kneedhaak van de keukenmixer gedurende 5 minuten in de 2e versnelling en plaats het deeg vervolgens in een afgedekte kom .Laat het 20 minuten staan. Sla het deeg opnieuw door, vorm een rol en leg deze in een bakblik of in een bebloemd rijsmandje. Laat het opnieuw ongeveer 50 minuten rijzen. Stort het deeg voorzichtig uit de mand op een bakplaat.
Daarna het deeg ongeveer 40 minuten in een voorverwarmde oven bakken.
Elektrisch fornuis: 230 ° C / heteluchtoven: 210 ° C
Tip: Voor stoomvorming wordt aanbevolen om een bak met water in de oven te zetten.

Achtergrond afbeeldingAchtergrond afbeelding

Nieuwsbrief

Mis niets van De Zuidmolen!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontdek nieuwe bakmixen,
recepten en aanbiedingen als eerste.