
Het buitenste laagje van tarwekorrels. Wordt o.a. gegeten met melk of yoghurt.
biologische TARWEzemelen.
tarwe (gluten). Kan sporen bevatten van ei, selderij, mosterd, pinda, soja, melk, noten, sesamzaad, sulfiet, lupine.
| Voedingsstof | Waarde | Eenheid |
|---|---|---|
| Energie (kJ) | 1.185 | kJ/100gr |
| Energie (Kcal) | - | Kcal/100gr |
| Vetten | 5,1 | g/100gr |
| Waarvan verzadigde vetzuren | 0,8 | g/100gr |
| Koolhydraten | 10,0 | g/100gr |
| Waarvan suikers | 1,4 | g/100gr |
| Eiwitten | 17,4 | g/100gr |
| Zout | 10,0 | mg/100gr |
| Voedingsvezel | 45,0 | g/100gr |
| Water/Vocht | 8,3 | g/100gr |