
Hyacint heeft een uitstekende eiwitkwaliteit, draagkracht. Hyacint geeft een regelmatige kruimstructuur en een uitstekende malsheid. Bij gevulde broodsoorten komt bij een hoge dosering veredeling en vullingen de specifieke kwaliteit m.b.t. draagkracht zeer tot zijn recht.
TARWEbloem, TARWEgluten, enzymen (TARWE), meelverbeteraar E300, TARWEmoutmeel.
tarwe (gluten). Kan sporen bevatten van ei, selderij, mosterd, pinda, soja, melk, noten, sesamzaad, sulfiet, lupine.
| Voedingsstof | Waarde | Eenheid |
|---|---|---|
| Energie (kJ) | 1.428 | kJ/100gr |
| Energie (Kcal) | 340 | Kcal/100gr |
| Vetten | 1,3 | g/100gr |
| Waarvan verzadigde vetzuren | 0,2 | g/100gr |
| Koolhydraten | 65,2 | g/100gr |
| Waarvan suikers | 1,1 | g/100gr |
| Eiwitten | 14,5 | g/100gr |
| Zout | 9,5 | mg/100gr |
| Voedingsvezel | 3,1 | g/100gr |
| Water/Vocht | 14,6 | g/100gr |