
Voor de bereiding van heel aromatisch brood met een zeer open kruim en typische krokante korst. Het typische karakter wordt bereikt door de aanwezige zuurdesem, lange rijstijden en de heel slappe en afgeknede degen.
TARWEmeel, ROGGEbloem, TARWEgluten, ROGGEzuurdesem (gedroogd), GERSTemoutmeel, emulgator E472e, meelverbeteraar E300, enzymen (TARWE), TARWEmoutmeel.
tarwe, rogge, gerst (gluten). Kan sporen bevatten van ei, selderij, soja, mosterd, pinda, melk, noten, sesamzaad, sulfiet, lupine.
| Voedingsstof | Waarde | Eenheid |
|---|---|---|
| Energie (kJ) | 1.426 | kJ/100gr |
| Energie (Kcal) | 340 | Kcal/100gr |
| Vetten | 1,4 | g/100gr |
| Waarvan verzadigde vetzuren | 0,3 | g/100gr |
| Koolhydraten | 66,7 | g/100gr |
| Waarvan suikers | 1,4 | g/100gr |
| Eiwitten | 12,2 | g/100gr |
| Zout | 9,7 | mg/100gr |
| Voedingsvezel | 3,8 | g/100gr |
| Water/Vocht | 14,4 | g/100gr |