
Instant bavaroise poeder
suiker, dextrose, gelatine, lactose (MELK), verdikkingsmiddel E412.
melk. Kan sporen bevatten van glutenbevattende granen, ei, selderij, mosterd, pinda, soja, noten, sesamzaad, sulfiet, lupine.
| Voedingsstof | Waarde | Eenheid |
|---|---|---|
| Energie (kJ) | 1.649 | kJ/100gr |
| Energie (Kcal) | 394 | Kcal/100gr |
| Koolhydraten | 87,4 | g/100gr |
| Waarvan suikers | 87,4 | g/100gr |
| Eiwitten | 10,0 | g/100gr |
| Zout | 84,3 | mg/100gr |
| Voedingsvezel | 0,4 | g/100gr |
| Water/Vocht | 1,9 | g/100gr |
Klop 500 ml slagroom zonder suiker. Los 100 gram poeder op in 125 ml water/vruchtensap. Voeg hier eventueel ongeveer 250 gram vruchten aan toe. Spatel dan de slagroom erdoor.