
Mix voor citroencake
suiker, TARWEbloem, fructosestroop, gemodificeerd zetmeel (mais), glucosestroop, natuurlijke kleurstof E161b, citroenvezel, voedingszuur E330, verdikkingsmiddel E415, zuurteregelaar E332, geleermiddelE440, plantaardig vet (palm), citroen aroma, zout, citroenpulp, TARWEzemelen, rijstebloem, rijsmiddel E500, E450.
tarwe (gluten). Kan sporen bevatten van ei, selderij, mosterd, pinda, soja, melk, noten, sesamzaad, sulfiet, lupine.
| Voedingsstof | Waarde | Eenheid |
|---|---|---|
| Energie (kJ) | 1.560 | kJ/100gr |
| Energie (Kcal) | 373 | Kcal/100gr |
| Vetten | 0,8 | g/100gr |
| Waarvan verzadigde vetzuren | 0,3 | g/100gr |
| Koolhydraten | 84,4 | g/100gr |
| Waarvan suikers | 52,0 | g/100gr |
| Eiwitten | 4,5 | g/100gr |
| Zout | 1.514,5 | mg/100gr |
| Voedingsvezel | 2,2 | g/100gr |
| Water/Vocht | 4,9 | g/100gr |
1000 g FANTASY LEMON CAKE,
350 g ei,
150 g boter (60°C) of muffinolie,
250 g water.
Alle ingrediënten gedurende 5 minuten in stand 1 (laagste versnelling) met de vlinder mengen.
Afwegen 350 gram in Cakevorm in tray.
Oventemperatuur:
Inschietoven 185°C, stomen bij het inschieten.
Rotatieoven 160°C, stomen bij het inschieten.
Baktijd: 45-50 minuten.
Deze cake behoort aan de bovenzijde open te scheuren, daarom wordt deze op een hogere temperatuur gebakken. Door de cake eventueel met een geoliede krabber in te steken zal de cake mooi open bakken