
Mix voor chocoladecake
suiker, TARWEbloem, plantaardig vet (palm), plantaardige olie (raapzaad), cacaomassa, glucosestroop, cacaopoeder (magere), aardappelzetmeel, lactose (MELK), rijsmiddel E450, E500, zout, cacaoboter, MELKeiwit, dextrose, aroma, verdikkingsmiddel E415, emulgator E322 (SOJA).
tarwe (gluten), melk, soja. Kan sporen bevatten van ei, selderij, mosterd, pinda, noten, sesamzaad, sulfiet, lupine.
| Voedingsstof | Waarde | Eenheid |
|---|---|---|
| Energie (kJ) | 2.000 | kJ/100gr |
| Energie (Kcal) | 479 | Kcal/100gr |
| Vetten | 22,7 | g/100gr |
| Waarvan verzadigde vetzuren | 9,3 | g/100gr |
| Koolhydraten | 63,9 | g/100gr |
| Waarvan suikers | 39,9 | g/100gr |
| Eiwitten | 4,8 | g/100gr |
| Zout | 1.122,0 | mg/100gr |
| Voedingsvezel | 2,9 | g/100gr |
| Water/Vocht | 2,7 | g/100gr |
1000 g DOUBLE CHOC CAKE, 200 g water, 200 g eieren.
Alle ingrediënten gedurende 5 minuten in stand 1 (laagste
versnelling) met de vlinder mengen. Afwegen 350 gram in Cakevorm in
tray. Oventemperatuur: 180°C. Baktijd: ca. 50 minuten.