
De authentieke cake met de lekkerste smaak.Een zachte, malse, luchtige cake, met een heerlijke romige smaak.
suiker, TARWEbloem, TARWEzetmeel, zout, emulgator E471, E477, E472b, glucosestroop, MELKpoeder (magere), rijsmiddel E450, E500, verdikkingsmiddel E415, natuurlijk aroma (citroen), aroma, enzymen (TARWE).
tarwe (gluten), melk. Kan sporen bevatten van ei, selderij, mosterd, pinda, soja, noten, sesamzaad, sulfiet, lupine.
| Voedingsstof | Waarde | Eenheid |
|---|---|---|
| Energie (kJ) | 1.584 | kJ/100gr |
| Energie (Kcal) | 377 | Kcal/100gr |
| Vetten | 1,8 | g/100gr |
| Waarvan verzadigde vetzuren | 1,5 | g/100gr |
| Koolhydraten | 85,0 | g/100gr |
| Waarvan suikers | 50,0 | g/100gr |
| Eiwitten | 3,8 | g/100gr |
| Zout | 730,0 | mg/100gr |
| Voedingsvezel | 1,0 | g/100gr |
| Water/Vocht | 5,0 | g/100gr |
Werkwijze: Tegral Boerencake mix 1.000 gr., Roomboter 550 gr., Ei 500 gr.
Grondstoffen conditioneren. Roomboter op 24°C, Tegral Boerencakemix 20°C en heelei op 24°C. Roomboter gedurende 2 minuten glad opdraaien. Vervolgens de heelei en de Tegral Boerencakemix toevoegen. Met vlindergarde mengen gedurende 4 a 6 minuten op middelmatige snelheid. Afvullen cake blikken 28 cm lengte 850 gram beslag. Baktemperatuur oven 155°C. Baktijd Ongeveer 70 - 90 minuten.