
Compleetmix voor het maken van malse kruidcake.
suiker, TARWEbloem, ROGGEbloem, specerijen, rijsmiddel E500, E450, TARWEzetmeel, invertsuikerstroop, zout, kleurstof E150c, emulgator E322, E482, verdikkingsmiddel E412.
tarwe, rogge (gluten). Kan sporen bevatten van ei, selderij, mosterd, pinda, soja, melk, noten, sesamzaad, sulfiet, lupine.
| Voedingsstof | Waarde | Eenheid |
|---|---|---|
| Energie (kJ) | 1.539 | kJ/100gr |
| Energie (Kcal) | 366 | Kcal/100gr |
| Vetten | 0,9 | g/100gr |
| Waarvan verzadigde vetzuren | 0,3 | g/100gr |
| Koolhydraten | 82,6 | g/100gr |
| Waarvan suikers | 47,7 | g/100gr |
| Eiwitten | 5,0 | g/100gr |
| Zout | 133,5 | mg/100gr |
| Voedingsvezel | 2,1 | g/100gr |
1000 g Kassiaal, 500 glauw water.De Kassiaal mengen met water tot een klontvrij beslag.(geen lucht inkloppen)Het beslag ca. 1 uur in de
mengerlaten rusten (voor omzetting suiker)Na rust doormengen. Dit bevordert een goede bakaard. De blikken goed insmeren met coating. Blikken
van 22 cm vullen met 600 g beslag. Bakken op 160°C in ca. 60 minuten.