
Mix voor pauzekoeken en bakkerskoeken
ROGGEbloem, suiker, TARWEbloem, glucosestroop, TARWEzetmeel, EIpoeder, rijsmiddel E450, E500, E503, EI-Eiwit (gedroogd), plantaardige olie (raapzaad), zout, gember, kruiden en specerijen (kaneel, koriander, nootmuskaat, kruidnagel, foelie), conserveermiddel E202, sinaasappelschil, enzymen (TARWE).
rogge, tarwe (gluten), ei. Kan sporen bevatten van: selderij, mosterd, pinda, soja, melk, noten, sesamzaad, sulfiet, lupine.
| Voedingsstof | Waarde | Eenheid |
|---|---|---|
| Energie (kJ) | 1.535 | kJ/100gr |
| Energie (Kcal) | 367 | Kcal/100gr |
| Vetten | 2,9 | g/100gr |
| Waarvan verzadigde vetzuren | 0,6 | g/100gr |
| Koolhydraten | 74,9 | g/100gr |
| Waarvan suikers | 27,2 | g/100gr |
| Eiwitten | 7,1 | g/100gr |
| Zout | 1.570,8 | mg/100gr |
| Voedingsvezel | 3,8 | g/100gr |
| Water/Vocht | 7,6 | g/100gr |
3200 gram BAKKERSKOEKMIX, 1120 gram Mekufa, 1280 gram water.
Meng de ingrediënten 5 minuten in de eerste versnelling met de vlinder tot een glad beslag, voeg eventueel vulling toe. Bekleed een koekbak met siliconen papier en vet het in. Vul een koekbak van 49 cm met 2.7 kg beslag, 76 cm met 5.5 kg beslag en 95 cm met 7.5 kg beslag. Bestrijk de bovenzijde met koffiemelk.
Oventemperatuur: inschietoven 175°C, rotatieoven 155°C. Baktijd: 80 minuten, bij voorkeur aflopend bakken.
Na afkoeling snijden in koeken van de gewenste grootte.